Ta dig ut mot nya fiskevatten

När sommaren börjar närma sig lägger många som har en båt den i vattnet och gör sig redo för fiskesäsongen. Det är verkligen avkopplande att kunna åka ut på havet eller sjön på en fisketur. Att packa ner en matsäck för att njuta av en solig dag på havet är en härlig känsla.

Innan fiskesäsongen börjar behöver du gå igenom både båt, motor och redskap. Båten måste bottenmålas för att hålla alger och snäckor borta och motorn ska testköras och eventuellt få tändstiften utbytta. Linorna på fiskespöet ska bytas ut inför säsongen så slipper du tappa fisk i onödan. Du bör även se till så krokarna är tillräckligt vassa.

Handla det du behöver inför fiskesäsongen

Om det är något som saknas eller som du behöver uppgradera, är det dags att göra det i god tid. Har du många olika saker som du ska köpa hem är det en bra idé att ta en titt på nätet. Där får du allt samlat på en och samma plattform. Du slipper på så sätt åka runt till flera olika butiker och slösa en massa tid som du kan lägga på annat viktigt. Så kolla upp dessa redan idag för att klicka hem vad du behöver.